http://www.supermotorschool.nl/

Kijk jij nog altijd op je voorwiel? Schiet je meteen in de stress als er zand op het wegdek ligt? Heb je eigenlijk geen idee waar precies de grenzen van jouw motor liggen?

Of trek je het gas juist graag open? Droom je ervan je eens uit te leven op een uitdagend circuit?

Je weet natuurlijk best dat er cursussen zijn om meer controle over je motor te krijgen. Nuttig misschien, maar saai. Je moet er niet aan denken welke schade je oploopt als je met je eigen motor onderuit schuift tijdens zo’n actie.

Toch kriebelt het. Zeker met mooi weer. De adrenaline wil eruit. Even acceleren, maar wel veilig.

Voel je het al?

Je bent beslist niet de enige!

Daarom heeft Supermotorschool een bijzondere beleving ontwikkeld. Voor motorrijders met en zonder rijbewijs. Mannen en vrouwen. Sportief, leerzaam en met gegarandeerd een hoge fun-factor.

De kwaliteit is hoog. Je leert de juiste technieken tijdens intensieve oefeningen met 7-voudig Nederlands kampioen Supermoto Marcel van Drunen. Vandaag de kicken op ons veilige circuit, vanaf morgen met extra controle op de openbare weg.

Je hebt geen motor nodig. Zelfs geen rijbewijs. Als je kunt schakelen, leren wij je de rest. Op onze spectaculaire supermoto’s. Off-road en op ons circuit.

Onze deelnemers komen met rode wangen en glimmende ogen van hun motor af. Bedrijven, vriendenclubs en vrouwen weten ons te vinden. Geen wonder. Dit wil jij ook beleven!!!

 

© 2009 - 2024 honda-camino-parts4you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel